Warning: Declaration of PageLinesCarousel::section_template($clone_id) should be compatible with PageLinesSection::section_template() in /data01/virt68612/domeenid/www.senzala.planet.ee/htdocs/wp-content/themes/pagelines/sections/carousel/section.php on line 0

Warning: Declaration of PLheroUnit::section_template($clone_id) should be compatible with PageLinesSection::section_template() in /data01/virt68612/domeenid/www.senzala.planet.ee/htdocs/wp-content/themes/pagelines/sections/hero/section.php on line 0

Warning: Declaration of PageLinesHighlight::section_template($clone_id) should be compatible with PageLinesSection::section_template() in /data01/virt68612/domeenid/www.senzala.planet.ee/htdocs/wp-content/themes/pagelines/sections/highlight/section.php on line 0

Warning: Declaration of PLMasthead::section_template($clone_id) should be compatible with PageLinesSection::section_template() in /data01/virt68612/domeenid/www.senzala.planet.ee/htdocs/wp-content/themes/pagelines/sections/masthead/section.php on line 0

Warning: Declaration of PageLinesBanners::section_template($clone_id) should be compatible with PageLinesSection::section_template() in /data01/virt68612/domeenid/www.senzala.planet.ee/htdocs/wp-content/themes/pagelines/sections/banners/section.php on line 0

Warning: Declaration of PLNavBar::section_template($clone_id, $location = '') should be compatible with PageLinesSection::section_template() in /data01/virt68612/domeenid/www.senzala.planet.ee/htdocs/wp-content/themes/pagelines/sections/navbar/section.php on line 0

Warning: Declaration of PageLinesQuickSlider::section_template($clone_id) should be compatible with PageLinesSection::section_template() in /data01/virt68612/domeenid/www.senzala.planet.ee/htdocs/wp-content/themes/pagelines/sections/quickslider/section.php on line 0

Warning: Declaration of PageLinesQuickSlider::section_head($clone_id) should be compatible with PageLinesSection::section_head() in /data01/virt68612/domeenid/www.senzala.planet.ee/htdocs/wp-content/themes/pagelines/sections/quickslider/section.php on line 0

Warning: Declaration of PageLinesFeatures::section_template($clone_id) should be compatible with PageLinesSection::section_template() in /data01/virt68612/domeenid/www.senzala.planet.ee/htdocs/wp-content/themes/pagelines/sections/features/section.php on line 0

Warning: Declaration of PageLinesFeatures::section_head($clone_id) should be compatible with PageLinesSection::section_head() in /data01/virt68612/domeenid/www.senzala.planet.ee/htdocs/wp-content/themes/pagelines/sections/features/section.php on line 0
Capoeira Senzala Eesti | Capoeira näidistreeningud
Esimese ürituse plakat

Esimese ürituse plakat

Kolmel kevadpäeval toimuvad Tartu kesklinnas ja selle lähiümbruses Capoeira näidistreeningud kõigile huvilistele.

ESIMENE NÄIDISTREENING:
Atlantise ja Rosaariumi vahelises pargis
30.04.2014 kell 19:00

TEINE NÄIDISTREENING:
Kaubamaja pargis
10.05.2014 kell 15:00

KOLMAS NÄIDISTREENING:
Loomemajanduskeskuse pargis
17.05.2014 kell 14:00

Lisainfo järgmiste treeningute kohta lisandub varsti.

Kõik üritused on tasuta!

Info:
Jaanika Martins – jaanika.martins@hotmail.com

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*